Over Nathis

Nathis is opgericht door Nathasja Croon, moeder van twee. Nathasja wilde op een leuke, feestelijke manier vieren dat haar eerste kindje weer een maandje ouder was geworden. Zij maakte daarom elke maand een kroontje (what’s in a name!), kocht een taartje en vierde de ver-maand-dag van de baby met het gezin en opa en oma. Elke maand maakte zij hiervan een foto en met de eerste elf foto’s maakte zij de uitnodiging voor de eerste verjaardag. Dit deed zij ook voor haar zoon.

Familieleden en vrienden in Colombia vroegen zich af of dit een typisch Nederlandse traditie was en Nederlandse familieleden en vrienden vroegen zich af of dit een typisch Colombiaanse traditie was. Toen Nathasja zag dat meerdere personen haar idee overnamen, begon haar ondernemersgeest te prikkelen en werd haar derde kindje geboren. Na negen maanden ontwikkelen, bespreken en testen, is Nathis nu live en kan iedereen het eerste jaar op dezelfde manier vieren als Nathasja.

Omdat Nathasja als geen ander begrijpt dat je niet altijd tijd hebt voor het netjes inplakken van foto’s en het uitgebreid sorteren van babyspullen, heeft zij drie producten ontwikkeld waarbij je een handje op weg geholpen wordt om een plekje te creëren voor je dierbaarste herinneringen, maar waarbij je niet te veel van jouw kostbare tijd moet inleveren… kostbare tijd die je beter aan jouw baby kunt besteden.

 

Waar staat Nathis voor

Nathis is een geregistreerd merk met een betekenis.

Nathis is afgeleid van Nathasja, maar ook van Natal, wat ‘geboorte’ betekent. In de Genealogie, stamboomonderzoek, worden allerlei symbolen gebruikt om een stamboom overzichtelijk te maken. De asterisk in Nathis wordt gebruikt als symbool voor geboorte. Wanneer de N, H, I en S weggehaald worden uit Nathis, blijft AT over. De A met de asterisk staat voor geboorte en de T staat voor het kruis als iemand overleden is… Nathis staat voor ‘van geboorte tot dood’.

Nathis is een merk dat op den duur alle mijlpalen in het leven wil vastleggen om elke keer weer terug te kunnen naar dat ene bijzonder, dierbare moment.