Betaalmogelijkheden

Bij Nathis betaal je veilig met de volgende methodes:
• Ideal
• Master Card
• Visa
• PayPal
• Vooraf betalen via bankoverschrijving

Alle betalingen worden verzorgd door Mollie Payments via SEOshop Payments, m.u.v. bankoverschrijving.

Vooraf betalen via bankoverschrijving
Heb je gekozen voor betaling via bankoverschrijving? Maak dan zelf via jouw eigen bank het factuurbedrag o.v.v. factuurnummer (beginnend met INV) over naar:

Nathis
IBAN NL40 RABO 0188690913
BIC RABONL2U

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?
Tenzij anders vermeld in de levertijd van het artikel, worden alle bestellingen die op werkdagen voor 12:00 uur zijn betaald dezelfde (werk)dag verzonden. Bestellingen die betaald zijn na 14:00 uur worden de (werk)dag na ontvangst van de betaling, verzonden met PostNL via MyParcel. Meestal is je bestelling de dag na verzending in huis. Dit is een indicatie, wij kunnen dit niet garanderen.

Heb je artikelen besteld met verschillende levertijden, dan wordt de gehele bestelling in één keer verzonden, nadat alle artikelen op voorraad zijn.

Indien je betaalt met een bankoverschrijving dien je rekening te houden met 1 à 2 werkdagen extra verwerkingstijd. De artikelen worden gedurende 3 werkdagen voor je vastgehouden. Mocht de betaling dan nog niet ontvangen zijn dan krijg je een betaalherinnering. Indien de bestelling niet betaald is na 5 werkdagen wordt je bestelling geannuleerd.

Er is iets mis gegaan tijdens de betaling
Indien je je geregistreerd hebt als klant (aanbevolen), dan kun je al je bestelgegevens zien in Mijn Account. Je kunt dan ook je betaling voldoen met uitzondering van bankoverschrijving.

Heb je afgerekend als gast, dan kun je een mail sturen naar info@nathisgifts.com. Je ontvangt via de mail instructies over hoe je alsnog kunt betalen.